Supra Richard Le Droff

News

DE INTERNATIONALE BEURZEN SUPRA EN RICHARD LE DROFF

DE INTERNATIONALE BEURZEN SUPRA EN RICHARD LE DROFF

DE INTERNATIONALE BEURZEN SUPRA EN RICHARD LE DROFF

De firma SUPRA SA is aanwezig op de meeste internationale beurzen voor consumenten en professionals, om er onze nieuwste producten en onze beste verkopen te presenteren.  Hieronder vindt u een overzicht van de vele beurzen die wij in 23014 met onze partners organiseren:

Beurs van Praag, Tsjechië, FOR THERM – September 2014

De stand van de partners van Supra, STORMS SRO is onderscheiden met de TOP EXPO-prijs voor het concept van zijn ecologische, innovatieve expositie. De inbouwhaard ‘Palatium 3’ functioneerde om het uitzonderlijke verwarmingsvermogen en de buitengewone verbrandingsregeling te tonen.

Beurs van Moskou, Rusland ‘Krassivye Doma – Kaminy’ – Maart 2014

De firma SUPRA heeft enorm veel positieve reacties gehad op zijn haard met een groot zicht op het vuur EMPYRIUM 1200, die werd gepresenteerd met een exclusieve bekleding CERISAIE 2 van harde beige steen. De beursbezoekers hebben de gietijzeren kachel Tomera gewaardeerd, die hiervan geprofiteerd heeft om één van onze best verkopende producten te worden. Het tijdloze ontwerp van deze kachel heeft zijn publiek gevonden.

Beurs van Thessaloníki, Griekenland, Infacoma – Februari 2014

Ter gelegenheid van deze beurs voor een gemengd publiek van professionals en particulieren, heeft SUPRA het prototype gepresenteerd van zijn inbouwhaard NEO 67 GT, waarvan de afmetingen zijn aangepast aan de vraag uit de markt. De vele functionerende apparaten op de stand hebben bijzonder veel bezoekers getrokken.

Beurs in Udine – September/oktober 2014

De bezoekers van de stand van de Italiaanse partners van Supra hebben hier het nieuwe assortiment 2014/2015 ontdekt. De populairste producten waren de verschillende modellen NEO-inbouwhaarden en de designkachel Quattro.

Fermer
SUPRA – OPEN HUIS IN DE FABRIEK VOOR DE EXPORTVERKOPERS

SUPRA – OPEN HUIS IN DE FABRIEK VOOR DE EXPORTVERKOPERS

De firma SUPRA werd door een groep Belgische, Griekse, Spaanse, Italiaanse en Poolse wederverkopers bezocht voor een kennismaking met het nieuwe assortiment houtkachels, pelletkachels en inbouwhaarden dat onder de merken SUPRA en LE DROFF wordt geproduceerd. De wederverkoper hebben met name de kachels RAMSES en ULYSSE en de gesloten, aansluitbare pelletkachel LEIOS gewaardeerd.  De eenvoudige installatie van het NEO-apparaat verraste de wederverkopers aangenaam. Néo is één van de meest technologische inbouwhaarden op de markt, die bevalt door zijn veelzijdigheid en zijn eenvoudige plaatsing.

SUPRA – OPEN HUIS IN DE FABRIEK VOOR DE EXPORTVERKOPERS

Fermer